Potrebe

Zemlja zagotavlja dovolj, da zadovolji potrebe vseh ljudi, ampak ne dovolj, da zadovolji pohlep vseh ljudi (Mahatma Ghandi)

Ljubezen

Ljubezen je kot zrak, ki ga dihamo. Ne moremo je vedno videti, čeprav jo lahko vedno čutimo, uporabljamo in potrebujemo.

Čustva

Čustva so kot voda, pridejo in gredo ter se nenehno spreminjajo

Strast

Strasti so kot ogenj, koristne na tisoč načinov in nevarne samo v enem, v njihovem presežku (Christian Nestell Bovee)

Pozdravljeni

Pozdravljeni na spletni strani Inštituta za psihoterapijo in psihologijo!

Na tej strani najdete vse informacije v povezavi z aktivnostmi, ki se odvijajo na Inštitutu. Tukaj so vse potrebne informacije glede psihoterapij, delavnic in predavanj, ki jih organiziramo za posameznike, pare, skupine in podjetja. Cilj našega delovanja je ponuditi storitve, ki vam bodo pomagale razviti vaše potenciale in izboljšati kvaliteto vašega zasebnega in/ali poslovnega življenja. Verjamemo, da so naši potenciali neomejeni in iz tega razloga so v našem logotipu simbol neskončnosti in partnerja, ki si pri osebni rasti pomagata in podpirata.

 

mag. Ivan Mauko Jug

Moja študijska pot se je začela z vpisom na Fakulteto za družbene vede v Ljubljani, kjer sem poleg diplome končal še magistrski študij. Ker me je poleg širokih družbenih vprašanj začel zanimati tudi človek in njegova psiha, sem študij nadaljeval na Filozofski fakulteti v Mariboru, kjer sem diplomiral in magistriral iz psihologije. V tem času sem se tudi odločil za študij iz integrativne psihoterapije na inštitutu IPSA, ki sem ga zaključil z mednarodno diplomo iz integrativne psihoterapije pri IIPA (Mednarodna zveza za integrativno psihoterapijo). Po zaključku študija sem kot eden izmed ustanoviteljev Inštituta za psihoterapijo in psihologijo (IPP) postal strokovni vodja IPP za katerega izvajam psihoterapijo ter pripravljam delavnice in predavanja. Sem član Slovenskega društva za integrativno psihoterapijo in transakcijsko analizo (SINTA), ki deluje pod okriljem Slovenske krovne zveze za psihoterapijo ter IIPA.

Novice

Psihoterapija v Mariboru

Po daljšem premoru smo v Inštitutu za psihoterapijo in psihologijo zavihali rokave in za vas začeli urejati in opremljati nove prostore v Mariboru.

» Več...

Celje

Trenutno največji mejnik IPP predstavlja leto 2013, ko se nam je po letih upanja in iskanja izpolnila velika želja. Uspelo nam je najti nove prostore in jih na novo opremiti v skladu z našimi željami in potrebami naše dejavnosti.

» Več...